Italia. Român, UCIS cu bestialitate de un italian. A asmuțit câinele pe el sub ochii îngroziți ai trecătorilor

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 38 de ani din Roma a fost ucis de un italian și de câinele acestuia. Toată scena s-a petrecut sub ochii îngroziți au trecătorilor. 

Un român a fost ucis pe malul râului Tibru din Roma de un italian de 45 de ani însoțit de un câine rasa Labrador, scrie TGCOM 24. 

Potrivit publicației citate, totul s-a petrecut în seara zilei de joi, 7 mai, pe o pistă de biciclete de pe malul râului Tibru, lângă Ponte Sisto, în centrul Romei. Agresorul l-a atacat pe român cu pumnii și picioarele, apoi și-a asmuțit și câinele împotriva victimei.

După ce l-a ucis pe român, italianul s-a făcut nevăzut

 

Potrivit autorităților, cei doi nu aveau un domiciliu stabil, fiind oameni fără un acoperiș deasupra capului. Românul de 38 de ani, al cărui nume nu a fost făcut încă public, mergea pe bicicletă, atunci când a fost oprit de Massimo Galioto, un italian care a fost cercetat și achitat în trecut de acuzația de omor.

Între cei doi bărbați s-a iscat un scandal, iar italianul a început să îl lovească pe român care s-a prăbușit la pământ. Apoi Galioto și-a asmuțit câinele asupra acestuia. Toată scena s-a petrecut sub ochii îngroziți ai trecătorilor care au sunat imediat la poliție. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe român. Trupul neînsuflețit tânărului de 38 de ani prezenta răni grave la nivelul feței, la mâini și la un picior.

Suspectul a fost arestat la scurt timp după atac. Potrivit anchetatorilor, atacul ar fi avut loc în timpul unei dispute din motive banale. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel