Italia. Român, prins după un jaf ca-n filme. A intrat mascat într-o casă şi a furat o sumă mare de bani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_sicilia
carabinieri_sicilia

Weekendul trecut, carabinierii Compagnia di Marcianise, împreună cu carabinierii Compagnia di Trapani, l-au arestat pe românul Ionel Boboc B, de 51 de ani. 

 

Acesta a fost arestat, fiind suspect al unui jaf pe insula Favignana pe data de 10 mai. Ancheta desfășurată de soldații Nucleului Operațional și Radiomobil din Trapania a început în luna august și s-a încheiat cu arestarea bărbatului, în timp ce acesta încerca să fugă în zona Caserta.

Jaful a avut loc pe timp în luna mai, într-o noapte, când trei persoane au intrat în casa unei femei. Cei trei bărbaţi erau cu fața acoperită și, după ce au imobilizat-o și au amenințat-o oe femeie, au sustras 5.000 de euro în numerar, precum și diverse obiecte de valoare.

Investigațiile au fost făcut asupra unor locuitori ai insulei Favignana, printre care şi românul cunoscut cu antecedente penale, fiind deja acuzat de numeroase jafuri și răpiri. Având în vedere ancheta,  soldații Compagnia di Trapani în colaborare cu colegii din RIS Messina au comparat urmele de ADN găsite la locul crimei cu profilurile genetice ale suspecților, scrie ilsicilia.it.

În prezent, Ionel Boboc Boceanu se află în într-o închisoare din Campania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel