Italia. Român prins cu hainele încărcate de sticle de băutură. La casă voia să plătească o singură bere

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român prins în timp ce încerca să fure alcool în valoare de 50 de euro
Italia. Român prins în timp ce încerca să fure alcool în valoare de 50 de euro

Un bărbat de naționalitate română a fost prins în timp ce fura mai multe sticle de băutură. Acesta avea buzunarele pline, iar la casa de marcat intenționa să plătească doar o bere.

Românul a fost sesizat de agenții de pază ai supermaketului, în timp ce lua sticle de băuturi spirtoase de pe rafturi și le ascundea sub haină. Așa că atunci când a ajuns la casierie și a pus o cutie de bere pe bandă pentru a nu părea suspicios că nu cumpără nimic, a fost oprit. Agentul l-a reținut până au sosit carabinierii.

 

Român arestat pentru furt de băuturi alcoolice

 

Ofițerii de la Poliția de Stat din Perugia, Italia au intervenit la un supermarket din Corciano în urma unei sesizări de furt făcută de conducerea supermarketului.

Personalul institutului privat de supraveghere, aflat în misiune de combatere a furtului, a observat o persoană care se plimba printre rafturi și care a luat câteva sticle de băuturi spirtoase de pe rafturi, ascunzându-le rapid în geacă. Ajuns la casa de marcat, bărbatul a depus o singură cutie de bere și apoi a încercat să părăsească supermarketul.

 

Bărbatul a fost reținut de poliție

 

Poliția a identificat hoțul ca fiind un cetățean român în vârstă de 34 de ani. Paznicul care a sunat imediat la poliția locală a făcut posibilă arestarea românului, care furase de mai multe ori din magazine diferite. Românul a fost verificat, iar în posesia lui au fost găsite patru sticle de Bitter, în valoare de peste 50 de euro. 

Bărbatul are mai multe condamnări anterioare la poliție pentru furt calificat, ultraj și împotrivire la adresa funcționarilor publici, precum și pentru deținere nejustificată de târnăcoape. Pe lângă bunurile furate, ofițerii au găsit și două chei, folosite pentru intrarea prin efracție. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat de furt calificat și de posesie nejustificată de instrumente de tâlhărie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel