Italia. Imaginile ȘOCANTE cu un român care amenință cu MOARTEA un bătrân în plină stradă. VIDEO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Scene șocante la Mestre. Un român a luat ostatic un bărbat în plină stradă, amenințându-l cu un cuțit.

Un român a fost protagonistul unor scente șocante pe o stradă circulată din orașul Mestre, după ce a luat ostatic un bărbat de 61 de ani. Evenimentul s-a produs ieri după amiază, la o oră când strada era plină de trecători.

Românul, în vârstă de 27 de ani, l-a trântit la pământ pe bătrân, apoi l-a luat ostatic, ținând un cuțit cu o lamă la gâtul acestuia din urmă. Agresorul a ignorat pur și simplu trecătorii, care au asistat îngroziți la scenă. Tânărul a amenințat că-l va ucide pe bărbatul de 61 de ani dacă cineva îndrăznește să se apropie de el. Pentru a demonstra că nu glumește, l-a și tăiat de câteva ori pe față și pe gât.

(w670)

Între timp, mai mulți trecători au cerut ajutor poliției. Două patrule ale grupului operativ al Carabinierilor din Mestre au sosit rapid, agenții reușind să intervină pentru a-l dezarma și imobiliza pe român.

Din nefericire, rănile provocate nu i-au pus însă viața în pericol, însă bătrânul a fost transportat la spital în stare de șoc.

Românul este acuzat de violență, amenințări, vătămări corporale grave și ultraj, aflăndu-se în prezent în spatele gratiilor.

Iată imaginile:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel