Român fără adăpost ARESTAT în Italia, după ce a încercat să cumpere un bilet de avion spre Londra

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, după ce a încercat să-și cumpere un bilet de avion spre Londra. Polițiștii au intrat la bănuieli, având în vedere faptul că bărbatul nu avea un domiciliu stabil. 

Un român fără adăpost a fost arestat în Italia, după ce a încercat să-și cumpere un bilet de avion în valoare de 320 de euro. Carabinierii au intrat la bănuieli în momentul în care acesta încerca să cumpere un bilet de avion către Londra. Oamenii legii au vrut să afle cu ce bani îşi permite românul să-şi cumpere biletul de avion și au descins la o agenție de turism din Via Gioberti.

Carabinierii au descoperit că românul a folosit un card bancar furat pe 26 noiembrie de la un pensionar de 80 de ani, din Roma.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că românul a mai utilizat cardul pentru a cumpăra bijuterii din aur în valoare de 1.330 de euro şi un smartphone de 629 de euro, dar şi pentru a extrage 400 de euro cash.

Polițiștii au percheziţionat camera de hotel în care stătea românul şi au descoperit suma de 1.420 de euro cash, despre care se presupune că a fost obţinută prin furtul unui alt card bancar, scrie publicația Cronache Cittadine.

roman italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel