Italia. Român, dus la închisoare, după câteva săptămâni de căutări. Bărbatul se ascunsese în casa unui conațional

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia roman dus la inchisoare de politie
italia roman dus la inchisoare de politie

Personalul Comisariatului Olbia a pus în executare un mandat de închisoare, emis de Biroul de Execuție Penală al Parchetului, la Tribunalul din Bergamo împotriva unui român, care fusese condamnat definitiv la 2 ani și 8 luni de închisoare.

Pentru a scăpa de expiația sentinței, care fusese aplicată în urmă cu câteva săptămâni, românul, în vârstă de 43 de ani, și-a pierdut urmele din Bergamo, unde locuia și unde în trecut devenise ajutorul a numeroase infracțiuni. Între anii 2012 și 2017, românul a comis o serie de furturi, amenințări și violență, inclusiv prin utilizarea armelor, scrie buongiornoalghero.it.

În anul 2016, Poliția Comisariatului Olbiese l-a arestat pe bărbatul de origine română, care, împreună cu un complice, pregăteau un jaf armat. La percheziții, forțele de ordine au găsit în casele celor doi bărbați arme de război și muniție, dar și mai multe bancnote contrafăcute.

Personalul Comisariatului Olbia l-a localizat pe bărbat în Pittulongu, un cătun din Olbia, unde găsise ospitalitate cu unii dintre conaționalii săi. După formalități, tânărul de 43 de ani a fost dus la închisoarea Bancali (SS), unde va trebui să ispășească sentința.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel