Italia. Român dispărut de acasă, căutat cu elicopterul: Se plimba desculț pe calea ferată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Un român și-a pierdut viața într-un accident de muncă teribil. Râuri de lacrimi în urma sa
Italia. Un român și-a pierdut viața într-un accident de muncă teribil. Râuri de lacrimi în urma sa

Un român de 44 de ani, din Spinazzola, cunosut cu probleme psihice și psihomotorii, a fost găsit de carabinieri după 12 ore de căutări plimbându-se desculț de-a lungul unei căi ferate .

Familia românului au anunțat autoritățile de dispariția bărbatului marți dimineața, la ora 07.30, după ce bărbatul a plecat de acasă și nu s-a mai întors în decursul nopții.

Comandamentul Companiei Carabinieri din Andria a început de îndată căutările, care au continuat neîncetat pe tot parcursul zilei, fiind angajate numeroase patrule ale Carabinierii din Stațiile Spinazzola și Minervino Murge, mulți voluntari ai protecției civile locale, precum și un elicopter din stația Bari Palese, care a căutat în zonele împădurite și cu secțiuni impermeabile.

În cele din urmă, după mai bine de 12 ore de căutări, marți seara, bărbatul a fost identificat cu ajutorul elicopterului în zona rurală din Spinazzola, în timp ce călătorea desculț de-a lungul unei căi feroviare dezafectate. care făcea legătura între Spinazzola și Poggiorsini, relatează Andria Viva.

Românul de 44 de ani, aflat într-o stare clară de confuzie și în hipotermie, era în stare generală bună,  a fost transportat la camera de urgență. Primii carabinieri care au ajuns la fața locului i-au oferit bărbatului puloverele lor pentru a se încălzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel