Italia. Român denunţat de propria fiică. Nu a mai suportat

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un român în vârstă de 34 de ani a fost arestat în localitatea Olevano sul Tusciano, în apropiere de Salerno, după o lungă investigație efectuată de carabinieri.

Bărbatul şi-a violat fiica de numai 15 ani. Fiind şomer, stătea mai tot timpul pe acasă şi profita de absenţa soţiei, timp în care îşi viola fiica adolescentă.

Cel mai probabil, abuzurile ar fi început încă de când copila avea 13 ani. Fata a reacţionat întotdeauna cu jenă la violenţe şi se pare că în unele cazuri a reuşit să scape de comportamentele nesănătoase ale tatălui.

La un moment dat, tânăra nu a mai rezistat tratamentelor la care o supunea tatăl ei, aşa că şi-a luat inima în dinţi şi l-a denunţat pe părintele ei abuziv. 

Individul a fost reţinut şi este acuzat de violenţă sexuală gravă în dauna unei minore. Mandatul de arestare a fost emis de judecătorul din Salerno, Gerardina Romaniello.

Acum, în urma arestării românului, serviciile sociale din localitatea salernitană au intervenit şi se vor ocupa de fată şi de fratele ei mai mic, pe care i-au transportat într-o structură protejată. Investigaţiile au arătat că familia avea o situaţie precară atât economic, cât şi social şi cultural.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel