Italia. Român de 36 de ani, mort după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe un viaduct

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia: Un român de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Familia sa este devastată
Italia: Un român de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Familia sa este devastată

Terni. Un român de 36 de ani a murit după ce a căzut de pe viaductul stației Cospea, de la o înălțime de aproximativ 6 metri.

Un bărbat și-a pierdut viața la Terni, aparent din cauze accidentale, în seara zilei de sâmbătă, 15 ianuarie 2021. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, de origine română, care a căzut în gol de pe viaductul care domină gara Cospea.

Potrivit unei prime reconstituiri, bărbatul, care locuiește în zonă, s-a așezat pe peretele viaductului, apoi și-a pierdut echilibrul și a căzut de la o înălțime de aproximativ șase metri. Impactul violent cu solul de dedesubt i-a provocat leziuni fatale.

Alarma a fost dată de cunoscuții săi, care se aflau în aceeași zonă cu el. La fața locului a sosit o ambulanță de la serviciul de urgență 118, însă personalul medical nu a avut de ales decât să anunțe decesul bietului om.

La locul tragediei, pompierii și o patrulă de carabinieri de la comandamentul stației Collescipoli au început imediat investigațiile obișnuite pentru a reconstitui dinamica exactă a evenimentului dramatic.

Autoritățile judiciare au fost, de asemenea, informate cu privire la acest episod și vor lua deciziile necesare.

Un alt român a murit de frig, la Torino, pe banca pe care dormea. Potrivit locuitorilor, bărbatul a refuzat ajutorul lor.

Italia. Român, mort de frig pe o bancă, sub ochii locuitorilor

 

Potrivit La Repubblica, au fost minus patru grade la Torino, unde un om al străzii a murit de frig pe o bancă pe care dormea. S-a întâmplat în Corso Rosselli, unde Paul locuia pe stradă deja de doi ani.

Timp de zece zile abia dacă se mișcase de pe banca din Corso Rosselli, în fața magazinului de tutun. Ieri dimineață a murit sub ochii locuitorilor, care l-au găsit pe aceeași bancă pe care dormea adesea.

"Era bolnav, dar nu a vrut să fie ajutat", spun locuitorii care au încercat pe toate căile să-l ajute. De fiecare dată, Paul i-a refuzat, chiar și pe cei care i-au oferit diferite cazări.

"Avea o sticlă de apă pe care o umpluse cu apă caldă, cred că așa s-a încălzit", spune barmanul care îl cunoștea bine pe român. "Îi dădeam ce mai rămânea la sfârșitul zilei, iar din când în când clienții îi aduceau cafea. Chiar și ieri dimineață, doi domni au venit să ia ceai și cafea pentru a i le duce lui Paul", a spus acesta.

În jurul orei 11, însă, bărbatul s-a simțit rău și i s-a oprit inima. "A fost atât de frig în nopțile astea, încât nu e de mirare că era aproape înghețat. Se plângea deja de frig de câteva săptămâni", a spus patronul unui magazin din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel