Italia: Român de 26 de ani, în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu mașina în prima zi a anului

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Ambulanța a ajuns imediat dar medicii nu au mai putut face nimic
Ambulanța a ajuns imediat dar medicii nu au mai putut face nimic

Un român de 26 de ani din Italia este în stare gravă după ce s-a răsturnat cu mașina pe un drum provincial. 

Tânărul de 26 de ani, de naționalitate română, care își conducea mașina pe drumul provincial 61, pe raza municipiului Basiliano, este internat în stare foarte gravă. Tânărul, probabil din cauza vitezei mari, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă foarte periculoasă, iar mașina s-a răsturnat de mai multe ori până și-a încheiat cursa, cu roțile în aer, într-un câmp adiacent șoselei.

Tânărul, rezident în Municipiul Bertiolo, a fost salvat de personalul sanitar sosit la fața locului. La locul accidentului s-au deplasat și pompierii și polițiștii.

Cum s-a întâmplat accidentul

 

Era chiar puțin după ora 11.30 pe 1 ianuarie 2024, când un tânăr de 26 de ani, de naționalitate română, a derapat cu mașina și a ieșit de pe șosea. Pe scaunul pasagerului, se afla unul dintre compatrioții săi care a fost rănit mai puțin grav în accident. Mașina s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp alăturat și a fost nevoie de descarcerare. Pompierii de la detașamentul Codroipo au intervenit pe drumul provincial 61 și i-au extras pe cei doi bărbați din epavă.

De asemenea, pompierii au efectuat măsuri specifice pentru ca vehiculul să fie repus pe roți și porțiunea de drum afectată de accident să fie sigure. La fața locului s-a deplasat și poliția pentru cercetările corespunzătoare. 

Centrul Sores din Palmanova a trimis o ambulanță dar și un elicopter. Salvatorii l-au transportat pe șofer la spitalul Santa Maria della Misericordia din Udine, acolo unde a rămas internat din cauza rănilor suferite în accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel