Italia. ROMÂN, care tundea iarba de pe marginea drumului, lovit MORTAL de un șofer vitezoman  

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. ROMÂN, care tundea iarba de pe marginea drumului, lovit MORTAL de un șofer vitezoman
Italia. ROMÂN, care tundea iarba de pe marginea drumului, lovit MORTAL de un șofer vitezoman

Un accident grav s-a produs, ieri seara, în jurul orei 21.00, în Pietramontecorvino, pe drumului provincial 5, unde un bărbat, care tundea iarba de pe marginea drumului, a fost lovit  mortal de un șofer. Victima este un cetățean român în vârstă de 57 de ani.  Mașina care l-a lovit pe român era condusă de un cetățean macedonean. 

Impactul a fost devastator. Românul de 57 de ani a murit pe loc. De asemenea, a fost rănit și șoferul vitezoman. La fața accidentului s-au deplasat polițiștii rutieri și carabinierii care au demarat o anchetă, pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier mortal.

De asemenea, la locul accidentului au ajuns și medicii de pe ambulanță, însă victima, cetățeanul român de 57 de ani, nu a mai putut fi salvat, scrie foggiatoday.it. 

Din primele informații ale forțelor de ordine, bărbatul român a fost accidentat, în timp ce tundea iarba de pe marginea drumului. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul provincial numărul 5, care duce de la Lucera la Pietramontecorvino. Șoferul macedonean de 23 de ani, care l-a ucis mortal pe român, se află acum în spital, fiind supus testelor și tratamentelor.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel