Italia. Român bătut cu bestialitate de trei indivizi mascați. Surpriza carabinierilor când i-a identificat pe bătăuși

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Italia. Trei români arestați în aceeași zi pentru trafic de droguri și furturi multiple
Italia. Trei români arestați în aceeași zi pentru trafic de droguri și furturi multiple

Un român de 29 de ani a fost bătut cu bestialitate în Italia. Oamenii legii au reușit să-i identifice pe agresori într-un timp record. 

 Totul s-a întâmplat la primele ore ale zilei de joi, 1 iulie. Victima este un român în vârstă de 29 de ani, care se află la Ferrara de trei ani. Acesta locuiește cu prietena sa în zona Gad. Joi dimineață, după cum le-a spus anchetatorilor, trei bărbați mascați l-au bătut, lăsându-l într-o baltă de sânge, cu nasul fracturat și buzele sparte, apoi au fugit. Singurii martori ai evenimentului au fost iubita bărbatului și o altă persoană care a trecut pe scuter, prin zonă. 

Ambii au furnizat patrulei poliției locale Terre Estensi detalii decisive care au permis identificarea în câteva minute a agresorilor, care au fugit la Piazzetta San Nicolò.

Cei trei au fost conduși la secția de poliție din via Del Campo.  Surpriza oamenilor legii a fost să constate că agresorii românului sunt doi frați în  vârstă de 27 și 23 de ani, ambii români.

Detaliile despre cel de-al treilea atacator au fost furnizate de victimă, care îl recunoscuse: este un compatriot în vârstă de 35 de ani, știut deja de polițiștii locali.

Toți trei vor răspunde pentru infracțiunea de vătămare gravă. Investigațiile sunt în curs de desfășurare  pentru a clarifica motivele bătăii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel