Italia. Român arestat, după ce a vrut să-și taie copiii și soția cu FIERĂSTRĂUL

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Caz halucinant în Italia. Un român de 46 de ani a fost arestat după ce și-a amenințat copiii și soția că-i taie cu un fierăstrău.  

Carabinierii din Voghera l-au arestat pe MVS, un român în vârstă de 46 e ani de ani pentru maltratarea familiei.

Agenții au intervenit într-o casă din centrul orașului Iria, după ce un apel disperat la 112 anunța un caz de violență domestică. 

Intervenția imediată a militarilor a evitat o tragedie. Odată ajunși în casă, carabinierii au întrerupt atacul românului care-i viza pe soția și copiii lui, găsind și confiscând un fierăstraul folosit pentru amenințarea victimelor.

Polițiștii l-au găsit beat pe românul care făcea scandal și era violent

 

Bărbatul se afla într-o stare evidentă de ebrietate și a fost dus la secție. Femeia, profund înspăimântată, le-a spus carabinierilor că îndură bătăi violente de aproximativ doi ani, de multe ori chiar în fața copiilor ei și că nu a avut niciodată curajul să-și reclame soțul. 

Violențele în familie s-a îndesit însă în ultima vreme. Oamenii legii au activat apoi procedurile prevăzute de așa-numitul protocol „Cod roșu” , pentru protecția femeilor și a copiilor, în timp ce românul de 46 de ani a fost arestat și dus la închisoarea din Pavia, unde în următoarele zile va fi interogat de anchetatori. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel