Italia. Român arestat, după ce a făcut scandal monstru într-un supermarket și a scos cuțitul la unul din casieri

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost reținut în Italia, după ce a făcut scandal monstru într-un supermarket și a amenințat cu cuțitul un casier. 

Incidentul a avut loc duminică, 30 august, pe strada via Gherardi din localitatea Prato. Polițiștii au fost solicitați să intervină la supermarketul Conad, fiind anunțați că un individ face scandal și amenință cu un cuțit unul dintre angajați, relatează publicația Notizie di Prato.

Românul în vârstă de 47 de ani a jignit și amenințat cu un cuțit un angajat, iar din acest motiv a fost denunțat de poliție pentru amenințări agravate.

Potrivit martorilor, românul a intrat nervos în supermarket și a început să înjure în română. La un moment dat, acesta a scos un cuțit și l-a amenințat pe tânărul de nouăsprezece ani de origine africană, angajat al magazinului. Se pare că totul a pornit de la o bicicletă parcată în fața magazinului, însă oamenii legii vor lămuri exact ce s-a întâmplat.

Culmea, la venirea carabinierilor românul nu s-a potolit și a ieșit afară din magazin fluturând cuțitul. Acest gest i-a determinat pe oamenii legii să-l rețină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel