Italia: Refuzat de un taximetrist, un transexual român a bătut polițiștii la secție și a amenințat că-i înjunghie

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
poza este generică
poza este generică

Un transexual român a bătut polițiștii dintr-o secție, după ce a fost reclamat inițial de un taximetrist căruia nu i-a plătit cursa și îi propusese să-i achite doar o parte din costul total, relatează La Reppublica și Ansa.it.  Din câte se pare, acesta a vrut să se folosească de farmecul personal pentru a primi o reducere din partea taximetristului, iar după ce a fost refuzat a început să-l bată și să-l amenințe cu moartea. 

Protagonistul poveștii este un transexual de naționalitate română în vârstă de 34 de ani. Totul a început după ce acesta, după cum notează presa italiană, a chemat un taxi din zona Reggio Emilia și a fost transportat până la Parma.

După ce a ajuns la destinație i-a spus taximetristului că nu are toți banii ca să-i achite cursa și i-a propus să-i achite doar o parte din sumă. Șoferul a refuzat orice încercare a pasagerului de a-l convinge să nu-i achite suma. La refuzul acestuia, individul de 34 de ani a devenit foarte violent. Șoferul a chemat imediat poliția. Văzând că acesta apelează numărul de urgență, a trecut la următorul nivel: a început să-l lovescă pe taximetrist, iar la sosirea oamenilor legii a refuzat să se legitimeze și a încercat să-i lovească și pe aceștia. A fost transportat la poliție pentru continuarea invesitgațiilor, numai că aici avea să înceapă un nou episod de violență.

Românul de 34 de ani a început să-i bată pe polițiștii din secția de poliție și a amenințat că-i va înjunghia după ce va scoate cuțitul din poșetă. Oamenii legii au fost nevoiți să folosescă spray-ul cu piper pentru a-l potoli și pentru ca apoi să poată să-l imobilizeze. El a fost acum arestat și își așteaptă sentința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel