Italia. Răsturnare de situație în cazul morții lui Nicu, românul găsit pe marginea unui drum din Modena

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Nicu H., un român de 34 de ani, a fost găsit cu capul zdrobit, la finele lunii august, în 2021, pe marginea unui drum din Castelnuovo Rangone, provincia Modena, Italia. După mai bine de trei săptămâni, Nicu a murit pe patul de spital, procuratura demarând investigația pentru crimă. Doi bărbați sunt suspectați că l-au ucis, iar altul este acuzat că l-a șantajat.

Victima, românul Nicu H., în vârstă de 34 de ani, a fost găsită fără viață în fața unui fost restaurant și a murit după o lună la spitalul Baggiovara. Ieri a avut loc o audiere cu privire la dosarul morții sale, la Curtea de Assise.  

Italia. Răsturnare de situație în cazul morții lui Nicu: A apărut încă un suspect de crimă

 

Mai mulți martori au fost audiați astăzi, printre care sora și prietena victimei. Doi inculpați au fost acuzați de crimă, un bărbat de origine marocană în vârstă de 30 de ani și un albanez de 36 de ani, aflat în prezent în arest la domiciliu.

De asemenea, este judecat și un bărbat italian în vârstă de 58 de ani acuzat de șantaj. Crima s-a maturizat în cercurile de traficanți de droguri și într-o zonă, fosta Fazenda, care a trecut de la splendoarea unui restaurant renumit la o stare de neglijență după ce a fost închisă din cauza falimentului.

Următoare audiere în instanță este programată pe 6 aprilie.

Pe același subiect: Italia. Român, găsit cu capul zdrobit pe marginea unui drum, mort după un lung chin: Principalul suspect de crimă, arestat

Reamintim că Nicu H., un român de 34 de ani, a fost găsit cu capul zdrobit, la finele lunii august 2021, pe marginea unui drum din Castelnuovo Rangone, provincia Modena, Italia. După mai bine de trei săptămâni, Nicu a pierdut lupta cu viața și a murit pe patul de spital, procuratura demarând investigația pentru crimă. Un tânăr de 28 de ani a fost reținut și apoi arestat sub acuzația de omor voluntar.

Marocanul, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat de carabinieri, fiind acuzat că ar fi ucigașul lui Nicu H.. Ca urmare a traumatismelor suferite, în special a unui traumatism cranian foarte grav, a murit la 22 septembrie 2021 la spital.


Nicu, găsit cu capul zdrobit pe marginea unui drum, mort după un lung chin 

 

La început, carabinierii care conduceau anchetele aveau în vedere și ipoteza unui accident rutier, însă o singură fractură raportată de craniu a dus la excluderea acestui scenariu.

Sora lui, Veronica, îl însoțise cu puțin timp înainte la o petrecere, la Formigine: în jurul orei 1.40, el încercase să o contacteze, dar ea nu a auzit acest apel. Românul a fost găsit întins pe jos, la două dimineața, inconștient în strada Bellaria, la granița dintre Modena și Montale, lângă fostul restaurant „Fazenda”, care a fost mult timp cunoscut ca un loc de întâlnire pentru traficanții de droguri.

Marocanul de 28 de ani a recunoscut că o cunoștea pe victimă, dar a negat că s-ar fi întâlnit cu ea înainte de moartea acesteia. Cu toate acestea, el a oferit o versiune diferită de cea dată procurorului. Bărbatul din Campania care închiria camere în fosta Fazenda unor persoane fără adăpost este de asemenea cercetat pentru alte tipuri de infracțiuni care au ieșit la iveală în timpul anchetei, însă nu și pentru crimă.

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel