Italia: Proprietarul unei tutungerii i-a furat unei cliente un loz câştigător, în valoare de 500.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Proprietarul unei tutungerii din Italia i-a furat unei cliente un loz câştigător în valoare de 500.000 de euro. Bărbatul a fost arestat pe aeroport.

Proprietarul unei tutungerii din Italia a fost arestat pe aeroportul Roma Fiumicino în timp ce era pe punctul de a se îmbarca într-un avion cu destinaţia Spania, după ce i-a furat unei cliente un loz răzuibil câştigător în valoare de 500.000 de euro, a anunţat luni poliţia, relatează AFP.

Bărbatul a ţinut prima pagină a ziarelor din Italia timp de mai multe zile după ce joia trecută a fugit cu preţiosul tichet care îi aparţinea unei doamne în vârstă de 70 de ani, venite la tutungeria acestuia din Napoli pentru a-i confirma câştigul.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers în oraşul Latina, situat între Napoli şi Roma, pentru a depune lozul câştigător într-o bancă şi pentru a-l putea încasa ulterior când lucrurile s-ar fi calmat.

El a fost arestat de poliţia de frontieră pe aeroportul din Roma, în posesia unui bilet de avion cu destinaţia Insulele Canare. El a încercat apoi să întoarcă situaţia în favoarea sa, spunând că vrea să depună o plângere împotriva unei femei care îl acuză că a furat lozul răzuibil, se arată într-un comunicat.

Parchetul a deschis însă o anchetă pentru furt calificat, în timp ce permisul său pentru deţinerea unei tutungerii a fost suspendat. Justiţia a dispus, de asemenea, confiscarea lozului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel