Italia. Povestea Stellei, câinele care a fugit să-și caute stăpânul mort la spital. A fost găsită ghemuită

Narcis Popa |
Data publicării:

Presa italiană relatează povestea sfâșietoare a Stellei, un ciobănesc german de 7 ani. Stella a fost găsită în ultimele zile epuizată și ghemuită la câțiva pași de pavilioanele spitalului Cisanello din Pisa, unde iubitul său stăpân a fost internat în unitatea de terapie intensivă și a murit la scurt timp de coronavirus, relatează corriere.it. 

Stela rămăsese singură acasă și îl aștepta în zadar pe stăpân. La un moment dat a decis că a venit momentul să ajungă la stăpân cu orice preț fugind de grădină pentru a merge la spitalul unde bărbatul a fost internat pentru coronavirus și unde, din păcate, la scurt timp după a murit. Este povestea sfâșietoare a câinelui care astăzi a devenit vedetă. Nimeni nu știe cum a ajuns câinele acolo, dar este sigur că a călătorit kilometri întregi pentru a ajunge la iubitul său proprietar. 

Asociația Sportello Tutela Animali, ai cărei voluntari s-au mobilizat imediat pentru a încerca să-i ofere o nouă familie și o nouă casă, i-au spus povestea, care a fost preluată ulterior de ziarele locale.

"Foarte dulce cu oamenii, Stella are 7 ani și, din ziua în care nu și-a mai găsit stăpânul, nu a mai fost liniștită: a fugit să-l caute la spital", au relatat voluntarii, amintind că "proprietarul Stellei este una dintre victimele acestui virus. "Din fericire, căutarea unui stăpân nu a durat mult: de fapt, într-un timp foarte scurt, Stella și-a găsit o nouă familie. Câinele va fi adoptat de o rudă a proprietarului decedat, care și-a propus să aibă grijă de ea oferindu-i o nouă casă și afecțiunea de care are nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel