Italia. Pedeapsă EXEMPLARĂ pentru un hoț român. A dat ZECI de spargeri până să fie prins

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor şi a criminaliştilor italieni, au arestat, ieri, un cetățean român de 51 de ani, acuzat ca a comis o serie de furturi din mai multe case din Undine.

 

Oamenii legii, în colaborare cu Poliţia de Frontieră din Bardonecchia, au pus în aplicare ordinul emis de procurorul din Udine împotriva cetățeanului român Preda Gheorghe Marius, de 51 de ani.

Bărbatul trebuie să execute o pedeapsă de 8 ani, în urma condamnărilor dispuse de magistraţii din Udine și Novara, pentru o serie de furturi comise între 2010 și 2014.

Românul făcea pare dintr-o reţea criminală, alături de alţi compatrioți. Aceştia activau în nordul Italiei și se ocupau de furturi din locuințe și societăţi comerciale, scrie nordest24.it

În urma investigațiilor, au fost adunate probe serioase care au dus la identificarea lui Gheorghe Marius Preda și a altor 5 conaționali, care au fost reţinuţi. 

Identificaţi ca fiind autorii ai furturilor dintr-o serie societăţi comerciale din Cassacco și Martignacco, care au avut loc în septembrie 2013 și ianuarie 2014.

În urma condamnării, investigațiile efectuate cu ajutorul Serviciului SIRENE au făcut posibilă urmărirea condamnatului în Franța, unde a fost arestat, pe data de 29 aprilie, în urma mandatului european de arestare, emis de Parchetul Undine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel