Italia. Patronul unui cunoscut club de fotbal, sfâșiat de durere. Și-a găsit fiul mort în casă

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Poliția din Anglia anchetează moartea lui Armandino Zamparini
Poliția din Anglia anchetează moartea lui Armandino Zamparini

Patronul clubului de fotbal US Città Palermo, cunoscutul afacerist Maurizio Zamparini, este sfâșiat de durere. Fiul său a fost găsit mort, la Londra, cu doar o zi înainte să înceapă un job pe care și l-a dorit foarte mult. Poliția a început, de ieri, să investigheze cazul și ia în calcul mai multe ipoteze.

Maurizio Zamparini spune că nu și-ar fi imaginat această tragedie. El a relatat jurnaliștilor italieni că fiul său cel mic, Armando Zamparini a fost găsit mort, în apartamentul său din Londra, Descoperirea macabră a fost făcută chiar de menajeră. Poliția a început o investigație, pentru moarte suspectă. Rezultatele preliminare ale autopsiei vor sosi în această după-amiază, anunță La Repubblica.

Familia lui Zamparini exclude varianta ca fiul său să se fi drogat. Se merge pe varianta unei afecțiuni cardiace.

„Armandino a murit chiar cu o zi înainte să înceapă munca la o companie mare, în Londra. I-am trimis un mesaj joi, înainte de asta, i-am urat baftă. Nu mi-a mai răspuns.

A suferit de bronșită asmatică severă în trecut, care i-a provocat diferite probleme, însă nu au existat altele de care să știu

Autoritățile engleze încă investighează, dar nu există nimic care să sugereze acest lucru”, a declarat Maurizio Zamparini , pentru La Repubblica.

Maurzio Zamparini este celebru în Palermo, pentru pasiunea față de fotbal, iar Armando Zamparini este fiul rezultat din căsătoria cu Laura Giordani.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel