Italia: Panică într-un AUTOBUZ plin cu ROMÂNI care venea spre țară: Carabinierii au intrat în FORȚĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Autobuz Slovenia
Autobuz Slovenia

A fost panică într-un autobuz plin cu români care venea spre țară din Italia. Oamenii legii au dat buzna în interior după ce au somat șoferul să oprească. 

Românii acuză că autobuzele românești au devenit ținta polițiștilor italieni. Poliția italiană informează prin intermediul presei din peninsulă că procedează la astfel de controale pentru a preveni criminalitatea odată cu "exodul de vară" al românilor.

Totodată, oamenii legii spun că ar fi avut informații  conform cărora un român care avea de ispășit o pedeapsă cu închisoarea încerca să fugă în România.

Controlul a avut loc pe autostrada A4 din Begamo. Oamenii legii au intrat în autobuz și i-au legitimat pe călători, toți români. Astfel, au ajuns să aresteze un bărbat de 28 de ani pentru care exista o condamnare definitivă și care nu s-a prezentat la penitenciar pentru executarea pedepsei. Condamnarea a fost dată încă din anul 2015 de instanța din Torino, iar bărbatul trebuia să ispășească o pedeapsă de 5 ani pentru tâlhărie. Individul a fost scos din autobuz și dus la poliția din Bergamo pentru continuarea procedurilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel