Italia. O româncă și un italian au bătut un bărbat, după ce au dat buzna în casa lui: „Îți omorâm fiul dacă nu primim 50.000 de euro“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură ilsussidiario.net
Sursa foto: captură ilsussidiario.net

O româncă de 25 de ani și un italian de 35 de ani au fost arestați, la Torino, pentru jaf, rănire și extorcare după ce au dat buzna în casa unui tânăr de 35 de ani, l-au bătut,  apoi au sunat-o pe mama lui cerând 50.000 de euro pentru că altfel îl omoară.

Ancheta, efectuate de Compania Moncalieri din Torino, au început cu plângerea prezentată de către un localnic în vârstă de 35 de ani, în octombrie 2019. Bărbatul a venit să reclame un atac asupra sa, petrecut în locuința lui, când cuplul format din tânăra româncă și celălalt italian au venit peste el și l-au amenințat, ajungând cu extorcarea până la mama lui.

Potrivit anchetatorilor, între lunile octombrie și decembrie 2019, românca  și partenerul ei italian, care activează în domeniile prostituției și traficului de droguri, s-au prezentat mai întâi la casa bărbatului. Aici, cerându-i să-i dea bani, l-au lovit în față cu o mătură, l-au rănit și furat  două telefoane mobile.

Nu s-au mulțumit însă cu atât și au contactat-o ​​pe mama victimei și au amenințat-o că îi vor ucide fiul dacă acesta nu își va achita datoria plătindu-le 50.000 de euro, informează obiettivonews.it. Cei doi au fost reținuți recenți de autoritățile milaneze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel