Italia. O româncă a furat 47000 de euro din casa unui prieten. Un conațional i-a fost complice

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia o româncă a fost prinsă că locuia ilegal într-o casă și fura curent electric. Femeia evită închisoarea datorită copiilor săi
Italia o româncă a fost prinsă că locuia ilegal într-o casă și fura curent electric. Femeia evită închisoarea datorită copiilor săi

O româncă din Italia a fugit cu 47 000 de euro din casa prietenului care a găzduit-o. Femeia este acuzată de furt, iar polițiștii italieni vor să afle și de ce o sumă atât de mare nu a fost depozitată la bancă, ci acasă.

O româncă plecată în Italia, în căutarea unui „trai mai bun”, a dat prietenia pe o sumă de 47 000 de euro. Femeia era găzduită la un prieten, în regiunea Emiglia- Romagna, deoarece nu avea bani să-și plătească o chirie, relatează Il Resto de Carlino.

Astfel, tânără în vârstă de 27 ani a profitat de un moment de neatenție a gazdei sale și a furat toți banii pe care i-a găsit în casă: 47 000 de euro și mai multe bijuterii prețioase. Apoi, s-a făcut nevăzută. Potrivit primelor informații din anchetă, femeia a avut un complice național. Bărbatul care a găzduit-o este de origine pakistaneză, menționează sursa citată.

 

Italia. O româncă a furat 47 000 de euro și bijuterii prețioase. Victima este prietenul care a găzduit-o 

 

Jaful s-a înregistrat sâmbătă-seară, iar în această dimineață, casa păgubitului a fost luată cu asalt de polițiștii italieni pentru cercetări, menționează sursa citată.  Toate indiciile arată că singura suspectă este românca pe care a găzduit-o. Totodată, carabinierii vor să afle și de ce pakistanezul a ținut o sumă atât de mare în casă și nu a depozitat-o la bancă, pentru a fi în siguranță. Victima a declarat anchetatorilor că nu se aștepta la un asemenea jaf, ci era convins că face o faptă bună. Românca i-a povestit că are probleme financiare grave și are nevoie de ajutor. Poliția din Emiglia-Romagna a deschis dosar penal pentru furt calificat și acum sunt pe urmele româncei. Pakistanezul speră să-și recupereze prejudiciul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel