Italia. O femeie s-a aruncat de la etaj, de teamă că are COVID-19. "Vorbea doar despre asta și era agitată"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Gest de neînțeles comis de o femeie în vârstă de 45 de ani. Convinsă că este infectată cu noul coronavirus, s-a aruncat de la etajul 5. 

O educatoare în vârstă de 45 de ani din Italia și-a pus capăt zilelor, fiind convinsă că este infectată cu COVID-19. Femeia s-a aruncat în gol de la etajul 5 al clădirii în care locuia, situată în cartierul Portuense din capitala Italiei, relatează publicația Il Messaggero.

Potrivit sursei citate, educatoarea de grădiniță nu suferea de nicio boală psihică și nu a suferit de depresie niciodată. Se pare că pandemia a adus-o însă la capătul puterilor, mai ales după ce a fost nevoită să rămână acasă. Femeia era convinsă că are COVID-19 și o îngrozea faptul că nu putea să se întoarcă la muncă din 14 septembrie.

Soțul femeii și medicul de familie au încercat să o convingă, fără succes, că nu se întâmplă nimic grav. Mai mult, șoțul său a dus-o în cursul zilei de marți, 8 septembrie 2020, la spital pentru a efectua testul pentru COVID-19.

Femeia nu s-a liniștit și s-a aruncat în gol de la etaj

 

În seara aceleiași zile, italianca a fost extrem de agitată. Soțul său a încercat s-o calmeze și au mers la culcare. La ora 7:00 dimineața, femeia s-a trezit, a scris un bilet de adio în care și-a luat rămas bun de la soțul său și de la copilul lor, apoi a luat un scaun și l-a pus sub fereastră. Impactul cu asfaltul i-a provocat decesul pe loc.

"Era tot mai agitată, vorbea tot timpul despre această boală. Degeaba am mers să se testeze, a continuat să fie foarte agitată și să se comporte ciudat”, a spus soțul femeii, cu lacrimi în ochi.

Poliția a deschis o anchetă pentru a verifica exact ce s-a întâmplat. După primele investigații, anchetatorii sunt tot mai convinși că femeia s-a sinucis, iar versiunea soțului este adevărată, nefiind vorba de o instigare la sinucidere.

femeie sinucidere italia

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel