Italia. O „badantă“ româncă a jefuit o bătrână căreia îi propusese să o îngrijească: Avea vastă experiență în... tâlhărie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Badantă româncă condamnată, după ce a furat bijuterii și bani în valoare de 50.000 de euro de la o bătrână / FOTO ILUSTRATIV
Italia. Badantă româncă condamnată, după ce a furat bijuterii și bani în valoare de 50.000 de euro de la o bătrână / FOTO ILUSTRATIV

O româncă de 40 de ani a fost arestată de carabinieri la Castelnovo Sotto, în zonele joase din Reggio Emilia, după ce o bătrână de 82 de ani a denunțat-o după ce i-a furat un ceas Tissot, din aur, prin metoda îmbrățișării.

O femeie de 82 de ani era în fața casei sale din Castelnovo Sotto, în zonele joase din Reggio Emilia, când a fost abordată de o femeie necunoscută. Mai întâi aceasta s-a apropiat de ea, cerându-i informații despre zona în care se presupunea că trebuia să ajungă, unde, zicea ea,  locuia o femeie în vârstă.

Românca de 40 de ani a încercat chiar să se apropie de bătrânică și chiar i-a propus să îi devină badantă, dacă are nevoie de cineva să o asiste. Dar apoi, observând că pensionara purta un ceas Tissot, cu brățara din aur, i-a distras atenția femeii și, mulțumindu-i printr-o îmbrățișare, s-a făcut rapid nevăzută în mașina unui complice.

Românca, din zona Verona, numeroase antecedente în domeniu

 

Vârstnica de 82 de ani și-a dt seama rapid ce s-a întâmplat și a început să țipe în timp ce hoața s-a îndepărtat cu ceasul de peste 5.000 de euro la  bordul unei mașini conduse de un complice. După ce și-a revenit din șocul furtului, femeia  de 82 de ani a contactat carabinierii stației Castelnovo Sotto.

Descrierea exactă a femeii de către victimă a permis arestarea unei românce în vârstă de 40 de ani domiciliată în zona Verona, cu antecedente pentru lovituri similare efectuate în mod aproape identic prin metoda îmbrățișării, relatează reggioemilianotizie.gaiaitalia.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel