Italia, numere străine. Bătrân de 77 de ani, AMENDAT

Narcis Popa |
Data publicării:

Noua lege din Italia privind numerele de înmatriculre străine nu face victime doar printre români. Un bătrân de 77 de ani a fost amendat în acest weekend. 

Noul cod rutier din Italia,  care a intrat în vigoare la 4 decembrie  și-a făcut deja efectele simțite în oraș. Un pensionar din Villafranca  a fost amendat pentru că a încălcat noile norme privind vehiculele înmatriculate în străinătate. Bătrânul a fost implicat într-un accident cu un cetățean moldovean. 

 El se afla la bordul unui Peugeot 206 înregistrat în Croația și s-a ciocnit cu o camionetă Opel Movano, condusă de un rezident moldovean de 56 de ani din Legnago. Impactul, din fericire, nu a provocat leziuni și daunele au fost ușoare. Cu toate acestea, accidentul l-a costat pe pensionar foarte scump.

 În plus față de amenda 167 de euro pentru că nu a oprit la semnul stop, acesta a primit o amendă mult mai substanțială de la 728 de euro pentru că era la volanul unei mașini înmatriculate în străinătate. Prin urmare, agenții au retras cartea de înmatriculare a mașinii. Bătrânul a motivat că a primit masina in septembrie anul trecut de la un rezident în vârstă de 60 ani din Croația.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel