Italia. Moldovean, cu buletin de identitate românesc, amendat și trimis de urgență în țară

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
italia moldovean arestat
italia moldovean arestat

Un moldovean, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat în timpul unui control al poliției locale din San Biagio di Callalta. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că merge la locul de muncă și a prezentat un contract și un act de identitate fals. 

Agenții poliției locale din San Biagio di Callalta, Monastier și Zenson di Piave au efectuat mai multe controale în zona, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii COVID. În urma controalelor, au fost arestați 5 migranți fără acte de identitate și un cetățean moldovean, care călătorea cu o carte de identitate falsă.

Fiind oprit în timpul unui blocaj rutier, cetățeanul moldovean a declarat că se deplasează la locul de muncă, arătând și documentele de angajare. Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă a documentelor prezentate, poliția locală a constatat că actul de identitate este fals. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat, în temeiul articolului 479 bis din codul penal, deoarece deținea un act de identitate fals.  Acesta a fost dus la sediul poliției locale din San Biagio di Callalta, iar a doua zi arestul său a fost validat. Agenții l-au însoțit la sediul poliției din Treviso, pentru procedura de deportare. Trebuie remarcat faptul că, în baza documentului de identitate românesc, moldoveanul fusese angajat legal la o companie din Treviso, scrie trevisotoday.it. 

Celălalt control a avut loc la Monastier. Cinci tineri, care au fost depistați fără acte de identitate, au declarat ofițerilor că sunt cetățeni afgani, povestind că au ajuns pe jos după o lungă călătorie din Europa de Est. Însoțiți la sediul comandamentului din San Biagio di Callalta, în acord cu Prefectura, cei cinci tineri au fost duși la o unitate din Treviso, în calitate de solicitanți de azil.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel