Italia. Minoră româncă, obligată de propria mamă să se prostitueze, pentru țigări sau lozuri. „Regina Albină", condamnată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 46 de ani, supranumită și „Regina Albină", a fost condamnată la închisoare după ce și-a obligat fiica, pe atunci minoră, să se prostitueze. Faptele datează de acum 9 ani și s-au petrecut în Italia, între Spoleto și Terni.

Faptele datează de nouă ani, când au fost arestate patru persoane, trei bărbați și o femeie. Doi bărbați de 51 și 66 de ani din Spoleto, un albanez de 27 de ani din Acquasparta și o româncă de 46 de ani.

Românca a fost acuzată că și-a "determinat fiica minoră să se prostitueze" cu cei doi bărbați din Spoleto. Cu o ocazie, ea și-ar fi forțat fiica să facă o "partidă în trei" cu unul dintre cei doi bărbați din Spoleto.

Potrivit rechizitoriului, cei doi "au luat-o pe minoră în gara Spoleto, unde fata sosea de la Terni, și au dus-o la locul unde a avut loc actul sexual, apoi au dus-o înapoi la gară".

 

Italia. Minoră româncă, obligată de propria mamă să se prostitueze, pentru țigări sau lozuri. Românca „Regina Albină", condamnată

 

Un tratament similar față de o altă minoră, în vârstă de numai 15 ani, a reieșit, de asemenea, din anchetă. Trei fete au fost implicate într-o rețea de prostituție infantilă: două de origine română, în vârstă de 14 și 15 ani, și o a treia, în vârstă de 17 ani, de origine ucraineană. Bărbații îi promiteau "donații de bani sau alte beneficii, cum ar fi țigări și carduri răzuibile, pentru a o determina să facă acte sexuale cu ei".

La finalul anchetei, carabinierii au identificat cel puțin cincisprezece clienți, între Terni și Spoleto, cu vârste cuprinse între 50 și 70 de ani. După mai multe grade de judecată, ușile închisorii s-au deschis în aceste ore pentru un bărbat de 60 de ani din Spoleto. El a fost ridicat și dus la închisoarea din Spoleto, unde va trebui să execute o pedeapsă de șase ani. 

Anterior au fost pronunțate șapte condamnări dispuse de către Gup al Tribunalului din Perugia, Carla Maria Giangamboni. Cinci ani de închisoare pentru o româncă, considerată "Regina Albină", patru ani pentru unul dintre cei doi clienți din Spoleto, doi ani și nouă luni pentru mama de 46 de ani a uneia dintre fetele de companie, un an și șase luni pentru un client de 69 de ani din Terni și un an pentru un client de 73 de ani din Terni. În schimb, doi dintre suspecți și-au negociat pedepsele: doi ani pentru un albanez de 30 de ani și opt luni pentru un bătrân de 80 de ani din Terni.

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

De asemenea, vă puteți înscrie în Comunitatea de WhatsApp ȘtiriDiaspora, unde sunt difuzate cele mai importante știri pentru românii din diaspora și nu numai, accesând linkul:

-> https://chat.whatsapp.com/FlgNxjStaG3FMKC54AukUX  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel