Italia: Microbuz românesc, sechestrat. Șoferul român a vrut să dea șpagă polițistului

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român de microbuz a fost arestat în Italia după ce a încercat să mituiască agenții de poliție care voiau să-i aplice o amendă de 2000 de euro. 

Ieri dimineață, agenții de poliție rutieră din subsecția Napoli Nord l-au arestat cetățeanul român F. C. de 45 de ani pentru infracțiunea de dare de mită. 
Polițiștii au oprit microbuzul Mercedes Sprinter în apropiere de zona de servicii S. Pietro situată pe A1, în apropiere de Napoli. 

În timpul controlului, agenții de poliție rutieră au constatat că șoferul transporta alimente, electrocasnice și îmbrăcăminte trimise de românii din Italia pentru rudele din țară. Șoferul român nu avea însă nici un act pentru toate aceste produse. 

Șoferului de 46 de ani i s-a adus la cunoștintă că sancțiunea prevede plata unei amenzi 2000 EURO care trebuie plătită pe loc pentru că era cetățean străin. În caz contrar șoferul a fost anunțat că microbuzul va fi sechestrat. 

După ce a aflat acest lucru, românul s-a întors la vehiculului său și apoi a ieșit după câteva minute el a dat unuia dintre agenți o folie albă pliată. În interior erau opt banconote a câte 50 de euro. Șoferul român a scos în total 400 euro ca să-i dea mită polițiștilor pentru a scăpa de amendă. 

Românul riscă doi de închisoare. Microbuzul a fost sechestrat de autorități. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel