Italia. Mama și fiica, moarte în casă, de Crăciun, lângă câinii lor: Povestea cutremurătoare a ultimelor lor zile, găsită într-un jurnal

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

În seara zilei de 27 decembrie, în Sesto San Giovanni au fost găsite cadavrele unei mame și ale unei fiice, alături de câinii lor: într-un jurnal, cea mai tânără fată a povestit ultimele zile din viața ei.

Într-un jurnal și-a scris ultimele zile din viață: de la moartea mamei sale în urma unei căzături până la decizia de a se sinucide. Manuscrisul a ajuns în mâinile carabinierilor, care au intervenit într-o casă din Sesto San Giovanni după ce niște prieteni au făcut o sesizare, iar din cuvintele citite au reușit să urmărească dinamica evenimentelor. Totul va trebui acum să fie confirmat de examinările autopsiei.

În apartament au fost găsite cadavrele celor două femei și ale câinilor

 


Cadavrele a două femei, o mamă și o fiică în vârstă de 71 și 48 de ani, au fost găsite într-o casă situată la etajul al treilea al unui bloc de locuințe din Via Tonale. Lângă cadavrele lor se aflau cadavrele a trei câini mici care locuiau cu cele două femei. Alarma a fost dată în acea seară de o cunoștință a celor două femei care începuse să se îngrijoreze pentru că nu le mai auzise de câteva zile, dar această tragedie nu ar fi putut fi imaginată.

Carabinierii din Sesto San Giovanni au reușit să intre în apartament prin fereastră, deoarece ușa din față era încuiată. Odată intrați înăuntru, s-a făcut trista descoperire: trupul mamei era întins pe podeaua dormitorului pe niște pături, în timp ce fiica a fost găsită spânzurată de mânerul ușii de la bucătărie. Ambele cadavre se aflau într-o stare avansată de descompunere.

Ultimele zile de viață, descrise într-un jurnal

 


Înainte de a muri, fiica ei a consemnat cele întâmplate într-un jurnal, în care și-a scris ultimele dorințe și ultimele zile. A început să scrie din ziua morții mamei sale, care - potrivit propriei relatări - avusese loc cu aproximativ zece zile mai devreme, în urma unei căzături, până când a decis să se sinucidă. Femeia a murit la câteva zile după decesul bărbatului de 71 de ani.

Acum, cauzele morții vor trebui să fie confirmate de autopsia dispusă de Procuratura din Monza pe ambele cadavre. Rezultatele sunt așteptate în zilele următoare.

Cristina Țopescu, moartă în condiții similare

 

În urmă cu aproximativ doi ani, în mod similar, a fost găsit și trupul neînsuflețit al prezentatorei TV, Cristina Țopescu. Ea a murit la vârsta de 59 de ani. Jurnalista a fost găsită fără viață în casă. Prietenii săi au sunat la Ambulanță, după ce nu mai știau de ea de câteva zile. Ea a fost găsită în pat, decedată dinainte de Anul Nou 2020.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel