Italia. Mamă româncă, înjunghiată în gât de fiica de 14 ani, după ce și-a închis surorile în baie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fată de 14 ani din Miradolo Terme (Pavia) a înjunghiat-o pe mama ei în gât cu un cuțit de bucătărie, după ce și-a închis surorile în baie. A atacat-o pe femeia româncă în timp ce își bea cafeaua, apoi a fugit din casă.

Românca de 35 de ani înjunghiată în gât de fiica ei de 14 ani a fost internată de urgență, dar starea sa este stabilă, spun medicii. Rămâne internată în spitalul din Lodi, unde a suferit o intervenție chirurgicală în urma rănii de 3 centimetri adâncime produsă de cuțit. 

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în timp ce femeia își bea cafeaua, când a fost înjunghiată în gât, din spate, de fiica sa  de 14 ani, cu un cuțit de bucătărie. Celelalte două fiice ale sale fuseseră închise în baie de sora lor, iar parternerul româncei, un italian, de profesie carabiner, dormea, după schimbul de noapte. După teribila faptă, fata a fugit din casă, în timp ce bărbatul a făcut descoperirea când, alertat de strigătele din baie ale celorlalte fete, potrivit Il Giorno.

Fata de 14 ani, care a fost dusă deja în închisoarea juvenilă Beccaria din Milano după ce a fost plasată în arest, a fost urmărită de carabinieri în timp ce rătăcea pe jos în via Granona, într-o stare de agitație, în Pavia.

Italia. Româncă, înjunghiată în gât de fiica de 14 ani, după ce și-a închis surorile în baie

 

Carabienrii au început să o caute pe fata 14 ani, alertați că ar putea să facă un gest extrem chiar și împotriva ei. Alarma a fost lansată imediat de partenerul româncei care era acasă, dar dormea ​​și a fost trezit de țipetele femeii, ajungând la ea doar când tânăra de 14 ani plecase deja.

Acasă se aflau și cele două surori ale tinerei, una de 4 și cealaltă de 16, amenințate de tânăra de 14 ani care le închisese în baie înainte de a-și lovi mama cu un cuțit de bucătărie. Investigațiile aflate în desfășurare nu au clarificat încă motivul pentru care adolescenta a recurs la un asemenea gest. Se pare că de la începutul pandemiei, fata a suferit mai multe stări anxioase, depresive și atacuri de panică.

Audiată  de carabinieri, de la Compagnia di Stradella, pentru a reconstrui momentele dramatice ale înjunghierii și pentru a confirma ipoteza infracțiunii de tentativa de crimă sau vătămare corporală gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel