ITALIA. Jaf cu sfârșit prost pentru doi români: Unul a căzut de la balcon, în timp ce altul se ascundea în casă de polițiști

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români, de 40 și 41 de ani, au încercat să își jefuiască un vecin în Catania, Italia. Numai că vitima le-a dat planurile peste cap, iar cei mai păgubiți au ieșit tot ei.

Doi români au fost surprinși de poliția italiană, în Catania, chiar în timp ce își jefuiau vecinul. Italianul i-a alertat pe agenți, iar acțiunea poliției l-a speriat pe unul dintre hoţi, care a căzut de la balcon.

Cei doi români au încercat să jefuiască apartamentul unui vecin italian, aflat la etajul al doilea al unei clădiri din Catania.
Proprietarul, care era acasă, a simțit că nu este singur în casă și a sunat imediat la 112. Polițiștii italieni s-au prezentat de îndată la adresa din via Morosoli.

Când polițiștii au intrat în casa vecinului lor, cei doi hoți au intrat în panică. Unul dintre ei a fost găsit întins pe jos, în curtea interioară a clădirii .ărbatul a încercat să scape, dar a căzut de la balcon, potrivit La Sicilia. Nici celălalt român n-a fost mai norocos. El nu a mai reușit să iasă din apartament și a rămas acolo, unde agenții l-au găsit și l-au încătușat.

Obiectele sustrase au fost returnate pe loc vecinului jefuit. Cei doi hoți, Adrian Lucian L., de 41 de ani, și Robert A., de 40 de ani, au ajuns după gratii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel