Italia, îngrozită. O fată de 18 ani și-a ucis tatăl cu ajutorul iubitului. Nu era de acord cu relația lor

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Italia este în stare de șoc. O crimă petrecută vineri noaptea a oripilat opinia publică: o fată de doar 18 ani a pus la cale un plan macabru de ucidere a tatălui său, care nu era de acord cu relația pe care o avea. 

Elena Gioia, fata în vârstă de 18 ani și-a lăsat iubitul de 23 de ani să intre în casă, în apartamentul din Corso Vittorio Emanuele din Avellino pentru ca tatăl ei să fie ucis de iubitul netolerat de familie. Individul a intrat în apartament cu fața acoperită și l-a înjunghiat de mai multe ori în piept pe tatăl iubitei sale cu un cuțit de bucătărie. Apoi au fugit împreună.

Bărbatul, pe numele său Aldo Gioia, în vârstă de 53 de ani, angajat al FCA din Pratola Serra, a fost dus de urgență la spital după apelul disperat efectuat de soția și de cealaltă fiică, care se aflau acasă în momentul crimei. Dar sosirea salvării nu a fost de nici un folos: victima a murit la scurt timp. Cuțitul i-a atins organe vitale. 

Evadarea

Elena Gioia și Giovanni Limata au fugit la Cervinara, un oraș din provincia Avellino, unde au fost găsiți împreună. Tinerii ar fi planificat și comis crima deoarece tatăl fetei era împotriva relației lor. Fata primise ordin direct să întrerupă orice relație cu Giovannni. În zilele premergătoare crimei au existat certuri monstru între fiică și părinte.

Între timp, poliția continuă investigațiile. La audieri au fost chemate soția victimei cealaltă fiică. Din păcate cele două femei aflate încă în stare de șoc, nu au reușit să ofere informații importante. Cei doi tineri sunt arestați sub acuzația de crimă cu premeditare, relatează Corriere

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel