Italia: Inginer ROMÂN, UCIS după ce a fost BĂTUIT și JEFUIT în plină stradă

Narcis Popa |
Data publicării:

Un inginer român în vârstă de 55 de ani a murit la spital după ce a fost bătut brutal și jefuit în plină stradă, în Italia. 

Nicu Chirilă a fost bătut cu brutalitate pe strada Beberara din Bologna. El și-a pierdut viața noaptea trecută la Maggiore după o agonie de 40 de zile. 

Oamenii legii nu au pentru moment nici un suspect. Procurorul Manuela Cavallo a deschis un dosar penal pentru jaf agravat, dar de acum înainte dosarul prinde o cu totul altă importanță, adăugându-se aici acuzația de omor. Oamenii legii caută imagini de pe camerele de supraveghere pentru a găsi o primă pistă în vederea indentificării atacatorului românului.

Nicu Chirila locuia în zona Mazzini și era în Italia de aproximativ 15 ani. El lucra la compania mecanică Ronca Ponte. În dupa amiaza zilei de 6 octombrie a mers la un centru comercial pentru a-și achiziționa o pereche de pantofi. Odată ce a ieșit din centru, a luat autobuzul pentru a se întoarce acasă, dar a fost atacat brusc. 

Prea puține lucruri se știu despre acel atac, singurele indicii fiind la familia acestuia. El le-a povestit membrilor famliei câteva lucruri despre atac înainte să-și piardă cunoștiința. 40 de zile mai târziu, acesta a decedat la spital. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel