Italia. Imagini de groază într-un bar: gândaci și excremente de șoareci. Un client român a fost ridicat de poliție, în urma controlului

Alexandra Curtache |
Data publicării:
FOTO ILUSTRATIV
FOTO ILUSTRATIV

Imagini de groază într-un bar și un minimarket din Italia, afacerile fiind conduse de același patron. Într-un control de rutină, polițiștii au găsit o găleată plină de gândaci morți, excremente de șoareci și probleme cu depozitarea alimentelor.

Un bar și un minimarket din Casilina, Italia au fost închise după ce polițiștii și personalul ASL au găsit o găleată plină de gândaci morți, excremente de șoareci și diverse tipuri de dăunători. Cele două întreprinderi, apropiate una de cealaltă, sunt situate în Via Casilina, în zona Borghesiana.

Proprietarul este același pentru ambele spații și este un cetățean de origine din Bangladesh. Bărbatul a primit două sancțiuni administrative în valoare de aproape 3500 de euro.

 

Condițiile de igienă erau în ultimul hal

 

După cum a relatat presa străină, controalele care au dus la această descoperire au fost efectuate de dimineață, de către ofițerii din districtul VI Casilino, în colaborare cu oamenii de la biroul de prevenire generală și ajutor public, departamentul de prevenire a criminalității din Lazio, câinii antidrog și personalul ASL Sian, în cadrul serviciilor districtuale de mare impact dispuse în zona Casilino.

Barul situat în Via Casilina a fost inspectat în totalitate și, ca urmare a condițiilor sanitare și structurale grave constatate, s-a solicitat un ordin administrativ de închidere provizorie. În incintă ușile și ferestrele erau putrede.

 

Ce au descoperit în congelator

 

După ce au percheziționat frigiderul și congelatorul, polițiștii au găsit aproximativ zece kilograme de produse alimentare de origine animală ambalate în țări străine și lipsite de indicații în limba italiană. Pe lângă aplicarea unei amenzi administrative în valoare de 3.166,66 euro, toate bunurile au fost supuse sechestrului administrativ.

În bar se aflau trei clienți străini, un moldovean, un român și un marocan, care au fost duși la biroul de imigrări pentru a începe verificarea regularității permisului de ședere pe teritoriul italian. Clientul de naționalitate română a fost găsit fără acte de identitate. Femeia a fost dusă la biroul de poliție pentru a fi identificată.

Aceeași procedură a fost efectuată și în interiorul magazinului adiacent barului. Și în acest caz, polițiștii au solicitat ordinul administrativ de închidere temporară din cauza condițiilor sanitare și structurale grave constatate. Proprietarul a fost acuzat, de asemenea, că nu a afișat autorizația administrativă prescrisă într-un loc vizibil pentru public și a fost amendat cu 308 EUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel