Italia. Flori, o tânără româncă, fosta dansatoare, a sedus un octogenar și l-a lăsat lefter

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O româncă, fostă dansatoare într-un club privat, a ajuns în atenția carabinierilor,  după ce un bărbat italian, de 80 de ani, a depus o plângere. Ancheta a durat luni întregi, iar ieri, femeia româncă a fost pusă sub acuzare.

Femeia, de  38 de ani de origine română, rezidentă în Altavilla, o fostă dansatoare într-un club privat din Asiago, este acuzată că înșela bărbații singuri, în special în vârstă, oferindu-le servicii sexuale, cu scopul de a-i estorca, ulterior, de bani.

Plângerea, de la care a început ancheta, a fost depusă, la sfârșitul verii 2020, de un bărbat italian, în vârstă de 80 de ani, cu domiciliul pe platoul Asiago. Acesta le-a spus forțelor de ordine că fusese înșelat în 2016 de aceeași femeie. Magistratul Alessandra Block de la parchetul Vicenza, care a condus ancheta, a cerut judecătorului să o pună pe româncă sub acuzare, pentru infracțiunea de extorcare și înșelăciune agravată.  De asemenea, sub acuzare a fost pus și soțul româncei, în vârstă de 46 de ani, relatează ilgiornaledivicenza.it.

 

S-au întâlnit într-un club de noapte

 

Ancheta poliției cu privire la românca, de 38 de ani, a început după ce bărbatul italian, de 80 de ani, a raportat, vara trecută, că a fost înșelat de o dansatoare, cu numele de scenă Flori. De altfel, prima plângere a fost depusă de victimă la începutul anului 2016. Bărbatul a povestit atunci că a întâlnit-o pe femeie într-un club de noapte, apoi au urmat mai multe întâlniri, în care cei doi au întreținut relații intime.

La acea vreme, dansatoarea româncă, având și un complice un compatriot, a asaltat victima cu numeroase mesaje în care îi spunea că este bolnavă și că are nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, a reușit să obțină de la victimă mai multe sume de bani, care erau ridicate de complicele său român. 

În ultimele luni, fosta dansatoare a venit iarăși la victimă și a întreținut relații sexuale. Apoi l-a făcut să creadă că a rămas însărcinată cu el. În acel moment, a început din nou calvarul pentru bărbatul de optzeci de ani. Femeia îl suna mereu și îi cerea bani. Românca a reușit să obțină de la victimă suma de 14.000 de euro, spunându-i că este însărcinată și că trebuie să plătească un avort la o clinică din Bassano și apoi la alta din Asiago.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel