Italia. Fetiță româncă, strigăt de disperare: "Ajutor! Tata NE BATE! ". Bărbatul a încercat să-i mituiască pe polițiștii sosiți de urgență

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O fată româncă de 16 ani din Italia a alertat poliția italiană după ce tatăl a început să le bată violent pe sora și pe mama ei. La sosirea polițiștilor, bărbatul stătea relaxat pe canapea și chiar a încercat să-i mituiască pe oamenii legii. 

"Tata ne bate pe mine, pe sora mea și pe mama și nu este pentru prima dată !" Cu aceste cuvinte a alertat ieri, o fată româncă de 16 ani poliția.

Polițiștii de la Casilino au găsit-o pe fata de 16 ani în lacrimi și încă în șoc, în timp ce agresorul, un bărbat de 50 de ani de naționalitate română stătea confortabil pe canapea. Oamenii legii au aflat că femeia agresată este căsătorită de 25 de ani cu acesta. Individul își bate copiii și soția de fiecare dată când se îmbată. Bătăile au continuat chiar și în timpul sarcinilor pe care femeia le-a avut.

Ieri însă, bătăile au început foarte devreme. Din cele povestite de femeie, bărbatul i-a sucit mâna la spate și a bătut-o la perete. Bărbatul și-a lovit de asemenea fiica de 16 ani, dar și pe sora ei. Adolescenta care a sunat la poliție plângea și cerea ajutorul pentru mama și sora ei. Polițiștii au chemat apoi o ambulanța care le-a dus pe cele trei la spital. Aceștia au povestit presei că bărbatul a încercat să "o dea la pace" cu ei, în timp ce-l interogau. Bărbatul a fost în cele din urmă arestat.

Mama și fiicele au suferit răni majore și au nevoie de peste cinci zile de îngrijiri medicale. 

 

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel