Italia. Două românce, mamă și fiica, regăsire miraculoasă după Crăciun, pe balconul Poliției din Andria

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un papagal a scăpat din cușcă și s-a refugiat pe balconul sediului Poliției Andria. Jessica a fost găsită de polițiștii și returnată proprietarelor ei.

O descoperire neobișnuită a avut loc ieri, marți, 28 decembrie, la balcoanele sediului Poliției Andria. Era în jurul orei 8.00 când agenții Biroului de Cabinet din cadrul Direcției de Poliție a Liliacului, situată pe Via dell'Indipendenza, au observat un frumos exemplar de papagal alb poziționat pe balustrada scărilor de urgență.

Intrigați de prezența neobișnuitului oaspete, polițiștii au reușit să se apropie cu calm de pasăre, care, spre surprinderea lor, a acceptat invitația, așezându-se pe umărul unuia dintre ei.

Având în vedere naturalețea cu care papagalul a interacționat cu unul dintre polițiști, stând pe brațele și umerii acestuia, ronțăind o bucată de "craker" pusă la dispoziție ca răsplată pentru încrederea acordată, nu era greu de înțeles că aproape sigur scăpase în mod fortuit din mediul domestic care îl îngrijea.

Polițiștii au încercat imediat să dea de urma proprietarului animalului și au reușit să intercepteze un mesaj pe Facebook al presupusului proprietar, care susținea că animalul a fost pierdut în apropierea sediului poliției, inclusiv o fotografie suvenir a păsării numită "Jessica".

De la proprietarul contului "facebook" în cauză a fost găsit un contact telefonic, încercându-se astfel să se ia legătura cu autorul mesajului. Polițiștii au reușit să dea de urma autorului mesajului, precum și a proprietarului simpaticei "Jessica", un exemplar extraordinar de "papagal albinos", invitându-l pe acesta să se prezinte la sediul Direcției Generale de Poliție, pentru verificarea dreptului de proprietate și de custodie a păsării.

Maria Iuliana, de origine română, dar adoptată de 17 ani de andrieni, a fost uimită de vestea regăsirii credincioasei sale tovarășe "Jessica", dar și mai vital a fost să afle că i-a dăruit din nou un zâmbet micuței din casă, Alessia Gabriela, o frumoasă fetiță de 12 ani, care își pierduse zâmbetul și pofta de mâncare de la dispariția "Jessicăi".

Satisfacția polițiștilor din Andria a fost mare, deoarece au reușit să ofere un final fericit cazului și, mai ales, un nou zâmbet micuței Alessia.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel