Italia. Doi români au fost arestați pentru furt calificat. Unul dintre ei era angajat chiar la firma de la care fura

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un magazioner român de 47 de ani, a fost arestat după ce a fost găsit vinovat de infracțiunea de furt calificat chiar de la firma la care lucra.

După ce o firmă din Cuggiono, Italia, a raportat dispariția unor materiale, ancheta carabinierilor a dus la identificarea hoțului. Proprietarul a devenit suspicios după ce a verificat că lipseau materiale, agenții de poliție au descoperit că hoțul era unul dintre angajații săi de la depozit.

 

Român - Magazioner și hoț

 

Carabinierii din Trezzano sul Naviglio au arestat un magazioner român de 47 de ani, care a fost găsit vinovat de infracțiunea de furt calificat. Este vorba despre un bărbat, care sustrăsese opt aparate de aer condiționat în valoare de opt mii de euro, fără autorizație sau bon de livrare.

Magazionerul a fost descoperit datorită camerelor de luat vederi instalate în secret de carabinierii din Trezzano, Italia, după ce proprietarii firmei semnalaseră, în urmă cu câteva săptămâni, că o mulțime de materiale electronice dispăruseră de pe rafturi în mai multe rânduri.

 

Român arestat: a furat aparatură electronică în firma unde lucra

 

În urma plângerii, anchetatorii au ascuns câteva camere de luat vederi în interiorul depozitului și au pus la punct un sistem de supraveghere cu supraveghere în afara companiei. Joi după-amiază, munca militarilor a dat roade. Bărbatul de 47 de ani a intrat în acțiune, sustrăgând, fără autorizație sau bon de livrare, opt aparate de aer condiționat în valoare de opt mii de euro.

Militarii au găsit o dubă în care fuseseră încărcate la mică distanță de companie. Cătușele au fost puse în jurul încheieturilor magazionerului, în timp ce șoferul dubei - un al doilea român de 37 de ani - a fost cercetat pentru primire de bunuri furate. Ancheta continuă pentru a afla unde au ajuns bunurile furate anterior.

 

---------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel