Italia. Doi români au bătut, fără milă, și jefuit un tânăr nigerian

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Doi români au bătut, fără milă, și jefuit un tânăr nigerian
Italia. Doi români au bătut, fără milă, și jefuit un tânăr nigerian

Un băiat de origine nigeriană, care își petrece timpul lângă tomberoane, din zona Largo Quistello din Roma, a fost bătut și jefuit de doi bărbați români. Cei doi atacatori au fost arestați.

Evenimentul a avut loc în zona Largo Quistello din Roma. Identificarea și reținerea celor doi români care, vineri trecute, au bătut cu sălbăticie un băiat nigerian în Largo Quistello nu a durat mult. Atacatorii au fost prinși în mai puțin de 24 de ore de către Poliția de Stat și duși la închisoare.

Potrivit anchetatorilor secției de poliție Flaminio, vinerea trecută, un băiat de origine nigeriană, care își petrece timpul lângă niște tomberoane, își lăsase un rucsac cu lucrurile sale în apropiere. În timp făcea curățenie în jurul tomberoanelor, a văzut o dubă, în care se aflau doi bărbați: șoferul în vârstă și un tânăr alături.

După ce a scotocit prin tomberoane, aruncând gunoaie pe pământ, tânărul din dubă a luat rucsacul nigerianului. Acesta s-a apropiat și a certu rucsacul înapoi. Tânărul român, de 24 de ani, care a fost ulterior identificat, l-a jignit mai întâi pe nigerian, apoi, a luat o țeavă de fier și l-a lovit în spate. Din dubă a coborât, imediat, șoferul care a continuat să-l lovească pe băiatul nigerian, scrie agronline.it.

Cei doi au fugit, iar cu descrierii oferite de martori, agenți de poliție au reușit să-i  prindă. În camionetă, polițiștii au găsit țeava de fier cu care a fost bătută victima. Ce doi atacatori, de origine română, unul de 24 de ani și unul de 44 de ani au ajuns în cătușe.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel