Italia. Deznodământ tragic pentru familia băiatului român de 17 ani dispărut de acasă: A fost găsit fără viață

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un grup operativ de salvatori a intrat în acțiune încă de ieri pentru a căuta un băiat de 17 ani, de origine română, care locuiește în Staffolo (Ancona), Italia, care se rătăcise de acasă și căruia i s-a pierdut urma. El a fost găsit fără viață într-o fermă dezafectată.

După mai multe ore de căutări, care au continuat din această dimineață, băiatul care nu se mai întorsese la domiciliu după școală de ieri seară a fost găsit mort în Jesino (Ancona).

După sesizarea familiei, s-a pus în mișcare mașina de salvare cu pompieri, carabinieri, protecție civilă, chiar și cu echipe de câini și drone.

Din nefericire, căutările s-au încheiat cu descoperirea corpului fără viață al tânărului lângă o fermă, nu departe de casa băiatului. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Băiatul de 17 ani și de naționalitate română a dispărut de acasă ieri, când nu s-a mai întors după școală la locuința sa din satul Staffolo.

Adolescentul român dispărut de acasă, din Italia, găsit fără viață



Staffolo, Cingoli, Vallesina și Jesi, în apropiere, au fost împânzite cu fotografii ale băiatului pe care părinții îl așteptau cu nerăbdare de ore întregi. Telefonul său mobil a fost găsit în Cingoli.

"Cine îl vede, să îl denunțe la poliție", a fost apelul. Pompierii de la detașamentul din Jesi își instalaseră un post de comandă avansat în Piazzale dei Martiri, unde se află și stația de carabinieri.

Cu puțin timp în urmă, căutările s-au încheiat în cel mai rău mod posibil: tânărul a fost găsit mort în interiorul unei ferme dezafectate în câmp deschis, la aproximativ 2 km de casa familiei sale.

La fața locului s-au deplasat carabinierii, pompierii, medicul legist și magistratul de serviciu. Ipoteza predominantă este aceea a unui act voluntar, potrivit centropagina.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel