Italia, cutremurată: Doi români au bătut o bătrână cu handicap. Au vrut să-i violeze fiica

Narcis Popa |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O fată de 20 de ani din Italia a fost pe punctul de a fi violată de doi români care au atacat-o în întuneric. Mama acesteia, o bătrână cu handicap a încercat să-i ia apărarea, însă aceasta a fost bătută violent. 

Fata de 20 ani își plimba câinele în Roma. Alături de ea se afla și mama sa, o femeie în vârstă de 57 de ani, cu handicap. Fără a avea timp să realizeze ceea ce se întâmpla, fata a fost atacată de doi bărbați care au apărut dintr-o zonă întunecată.

Unul dintre bărbați a scos dintr-o cutie de buzunar spray cu piper și a folosit-o împotriva victimei intenționat, după care a început să o pipăie și să o dezbrace. 

Tipetele disperate ale fetei au atras  atenția mamei ei. În ciuda dificultăților legate de starea ei, femeia a sărit să-și salveze fiica. Cei doi și-au ieșit din minți și au lovit-o violent pe femeie.

Din fericire, o mașină din unitatea Radiomobile a Carabinierilor din Frascati se afla în apropiere, în timpul unei operațiuni de patrulare a teritoriului și au putut interveni prompt.

Oamenii legii au întrerupt bătăile și tentativa de viol, reușind să pună unul dintre cei doi români pe fugă și să-l încătușeze pe al doilea. Cel din urmă are 34 de ani și a fost arestat pentru infracțiunea de vătămare corporală agravată și agresiune sexuală.

Omul este acum în spatele gratiilor din închisoarea Regina Coeli (Roma), în timp ce al doilea este căutat în toată Italia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel