Italia: Crimă, după o bătaie români-moldoveni. A fost BAIE de SÂNGE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

A fost baie de sânge la periferia orașului Treviso, la o petrecere a burlacilor, acolo unde a izucnit o bătaie generală. Un tânăr cetățean moldovean a murit, iar alte trei persoane sunt în stare gravă. De vină ar fi un clan rival de români care i-a atacat pe moldoveni cu cuțite. 

Victima este un tânăr de doar 20 de ani, pe numele său Igor Ojovanu, care a fost înjunghiat în spate. 

Totul a început în jurul orei 22:30, atunci când un grup de aproximativ 15 băieți au sosit în parcarea din Fontane. Băieții, toți moldoveni se întorceau de la o petrecere unde au celebrat viitoarea căsătorie a prietenului lor, Ion, de 24 de ani pentru ca acesta să-și schimbe hainele și apoi petrecerea să continue. Din câte se pare, moldovenii au consumat băuturi însemnate de alcool, făceau gălăgie și au dat muzica la maximum. A fost momentul când un grup de români, printre care se aflau și câțiva albanezi, le-au cerut să facă liniște. Se pare ca fetele românce care se aflau alături de aceștia au fost deranjate de cetățenii moldoveni gălăgioși și au spus că nu-i suportă. 

Cei din urmă nu s-au conformat, aspect ce le-a stârnit furia celor care se aflau undeva la etajul unu și au coborât să le dea o lecție. A fost momentul în care a început o luptă crâncenă.

Românii au coborât cu cuțite, iar moldovenii au încercat să se apere. Astfel a început o adevărată baie de sânge, iar cetățenii moldoveni au început să fugă. 

Igor Ojvanu, un student de doar 20 de ani a fost înjunghiat puternic în spate. Masajul cardiac pe care l-au făcut prietenii lui nu i-au putut salva viața. Băiatul a murit înainte de sosirea celor patru ambulanțe. Alți șapte răniți au fost transportați la spital. 

Trei dintre ei, printre care și cel care ar fi trebuit să se casătorească, sunt în stare gravă. 

Principalii suspecți pentru crimă sunt un român și un albanez. 

Cei responsabili de atac se pare că ar face parte dintr-un clan de interlopi care se ocupă cu prostituția, conform presei italiene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel