Italia. COVID-19 la Consulatul General al României la Trieste. Activitatea cu publicul, suspendată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Consulatul General al României la Trieste a anunțat, pe pagina web, că își suspendă activitatea de lucru cu publicul din cauza unor cazuri de Covid-19 descoperite în cadrul instituției. Nu este specificată gravitatea sau numărul de cazuri confirmate pozitiv la SARS-CoV-2 și nici data la care va fi reluată activitatea.

„Având în vedere faptul că, la nivelul personalului de lucru al Consulatului General al României la Trieste există cazuri confirmate de infectare cu virusul Sars-CoV-2 (Coronavirus), activitatea de lucru cu publicul va fi restricționată în următoarea perioadă. Vă asigurăm pe această cale că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității de lucru cu publicul este luată în primul rând pentru siguranța dumneavoastră, în sensul prevenirii răspândirii virusului atât în rândul solicitanților de servicii consulare, cât și al personalului de lucru din cadrul misiunii.

Consulatul General al României la Trieste va comunica ulterior cu privire la reluarea activității în parametrii normali. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat Consulatului General al României la Trieste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel