Italia. Român ARESTAT, după ce și-a legat soția, a bătut-o și amenințat-o cu moartea

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 29 de ani a fost arestat în Italia, după ce și-a legat soția cu o curea, apoi a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. 

Incidentul s-a petrecut joi seara, într-un apartament din zona portului Sampierdarena din Genoa. Speriată că și-ar putea pierde viața, românca a apelat serviciile de urgență relatează publicația Levante News.

Un echipaj al carabinierilor a intervenit la fața locului și au găsit-o pe româncă într-o stare avansată de agitație. Cu lacrimi în ochi, femeia le-a spus polițiștilor că soțul ei a legat-o cu o curea, apoi a bătut-o cu pumnii și cu picioarele și a amenințat-o cu un cuțit de bucătărie că îi va lua viața.

Românca le-a mai spus ofițerilor că soțul său este extrem de gelos și este beat mai tot timpul. Până în acea seară, i-a fost teamă să-l denunțe pe motiv că acesta ar pedepsi-o și mai rău dacă îl dă în vileag.

Românca n-a mai rezistat chinurilor la care era supusă

 

Femeia nu a mai putut răbda chinurilor prin care trecea și le-a spus polițiștilor tot. Mai mult, în timpul în care dădea declarație, românca a fost sunată de agresor și amenințată din nou. Tânărul i-a spus că se află în apropierea casei și că o va ucide dacă le spune ceva oamenilor legii.

Carabinierii nu au stat pe gânduri și au pornit imediat în urmărirea sa. L-au prins la scurt timp și l-au pus sub acuzare. Astfel, românul a primit un mandat de arestare preventivă, fiind transportat la penitenciar.

Soția lui a fost internată în spital, iar medicii spun că va avea nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale.

romanca batuta italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel