Italia. Clipe de groază într-un club din Taranto: un tânăr a luat un pistol și a deschis focul la întâmplare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Au fost momente de groază într-un club din Taranto, un oraș din regiunea Regiunea Puglia, sud-estul Italiei. Un tânăr de 37 de ani a deschis focul și a rănit 10 persoane, din care una grav. 

Zece tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, au ajuns la spital, după ce un tânăr de 37 de ani a deschis focul într-un club aflat pe plaja din Taranto.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în Yachting club di San Vito, unul dintre cele mai aglomerate localuri din zonă. La momentul incidentului, se desfășura o petrecere pentru studenți, la care care participau aproximativ 300 de persoane.

Potrivit publicației La Repubblica, la un moment dat, doi tineri, unul din Grottaglie și celălalt din districtul Tamburi, au început să se certe.

Al doilea tânăr a luat un pistol de calibru 9 și a început să tragă în spațiul limitat al discotecii Lido, care la acel moment adăpostea aproximativ 300 de persoane.

Patru fete și șase băieți au fost răniți, unii dintre fiind loviți de gloanțe, iar alții răniți în haosul care s-a creat. Cu toții au fost duși la spitalul Santissima Annunziata di Taranto, iar unii dintre ei au fost operați pentru extragerea gloanțelor.

Opt tineri au fost externați în această dimineață și doi rămân spitalizați. Unul dintre ei, un băiat, este internat pe secția de chirurgie vasculară cu prognostic rezervat.

Zona în care petrecut atacul a fost îngrădită pentru a permite anchetele poliției, care au vizionat, de asemenea, toate filmările de pe camerele de supraveghere video.

Atacatorul a fost arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel