Italia. Cadavrul unui tânăr român, dispărut din august, descoperit într-un lac. Codruț Daniel avea doar 23 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Trupul neînsuflețit al unui tânăr, găsit în după amiaza zilei de 19 august în apele lacului Albano, din Castel Gandolfo (Lazio), a fost  identificat după două luni și jumătate de la macabra descoperire. Este vorba despre Codruț Daniel C., un român în vârstă de 23 de ani, originar din orașul Hârlău, județul Iași.

Era joi, 19 august, când o pereche de italieni care se plimbau pe malul lacului au zărit un corp care plutea la suprafața apei.

Aflat într-o stare avansată de descompunere, inițial nu s-a reușit identificarea cadavrului, dar după o plângere de dispariție, făcută la carabinieri din partea familiei, s-a presupus că ar fi vorba de tânărul nostru conațional.

Identitatea corpului respectiv a fost dezvăluită de autoritățile italiene abia pe data de 3 noiembrie: este vorba de Codruț Daniel C., care locuia la Marino, o localitate din apropierea Romei, pe malul lacului Albano.

Codruț a dispărut în noaptea de 13 spre 14 august și încă nu se știe cum de-a ajuns în apele lacului.

Moartea lui este învăluită în mister, tânărul a fost găsit după 5 zile de la dispariție, în apă, îmbrăcat cu un tricou și cu o pereche de pantaloni scurți, ceea ce presupune că a căzut în mod accidental sau că cineva l-a aruncat. Ancheta autorităților este încă în curs de desfășurare, iar rezultatul autopsiei nu a fost făcut public.

Codruț lucra în construcții, era un băiat deosebit de cuminte și liniștit, ne-a spus un român care cunoaște îndeaproape cazul. Moartea băiatului, o tragedie de nedescris pentru familiari, i-a întristat profund pe toți cei care îl cunoșteau, relatează BZI.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel