Italia. Bătrân sedus, drogat și abandonat inconștient de o româncă de 30 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Bătrân de 90 de ani, drogat și tâlhărit de o româncă de 30 de ani, în Itri. După două săptămâni, carabinierii au dat de urma femeii care dispăruse după tâlhărie.

Bătrânul a anunțat carabinierii după ce spune că s-a trezit pe podea, confuz, amețit și incapabil să-și mai amintească ceva. Casa era în dezordine, iar o verificare efectuată abia după ce și-a revenit din șoc a arătat că lipseau mai multe obiecte de valoare și bijuterii.

De aici și plângerea și ancheta carabinierilor de la stația din Itri cu privire la evenimentele care au avut loc pe 2 august la domiciliul unui bătrân. Ieri, ofițerii, la ordinele comandantului Companiei Formia, Michele Pascale, au închis cercul și au acuzat de furt calificat o româncă de 30 de ani, care locuiește într-o tabără de nomazi din Aprilia.

Potrivit rezultatelor anchetei, în data de 2 august, tânăra l-a abordat pe stradă pe bătrânul neajutorat, l-a ademenit să vină acasă, probabil cu iluzia că între ei s-ar putea stabili o relație. Odată ajunsă în casă, potrivit reconstituirii făcute de militarii de la secție pe baza relatării bărbatului, femeia l-ar fi drogat cumva pe bătrân și apoi ar fi acționat nestingherită: au fost furate bijuterii în valoare de aproximativ 2.500 de euro, potrivit Latinaoggi.

Bătrân sedus și drogat de o româncă de 30 de ani

 

Toate piesele au fost puse cap la cap în urma cercetărilor efectuate de militarii postului, care au ascultat câțiva martori care l-au văzut pe bărbat în compania femeii de 30 de ani prin sat. Aceste povești au fost apoi coroborate cu înregistrările video realizate de camerele de supraveghere video private pe care carabinierii le-au analizat. O anchetă amănunțită a poliției a identificat persoana responsabilă de furt, care locuiește într-o tabără de nomazi și care a fost acuzată.

Nu este prima dată când tinerii nomazi se apropie de persoanele în vârstă cu intenția de a le ademeni și apoi de a le jefui. În acest caz, cazul a mers chiar mai departe cu utilizarea de stupefiante, o acțiune care poate fi, de asemenea, potențial periculoasă, având în vedere vârsta înaintată a victimei. Bărbatul, însă, care a fost examinat în aceeași zi la camera de urgență, a spus că nu-și amintește nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel