O bandă de tâlhari condusă de un român a terorizat două localități din Italia. Al patrulea complice a fost prins

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Bandă de tâlhari: al patrulea complice a fost prins
Italia. Bandă de tâlhari: al patrulea complice a fost prins

Lista membrilor bandei de hoți condusă de un român care a dat mai multe lovituri în Lido Tre Archi și Porto Sant'Elpidio, două comune din provincia Fermo, se mărește. Polițiștii au identificat un alt complice al grupului condus de românul de 30 de ani, autorul numeroaselor spargeri. 

Polițiștii italieni au capturat un cetățean african în vârstă de 30 de ani, acesta fiind denunțat alături de alți doi, un nigerian de 38 de ani și o femeie de 40 de ani, toți domiciliați la Lido Tre Archi.

Pe 6 februarie, poliția a intervenit la Porto Sant'Elpidio împreună cu personalul sanitar pentru a salva un localnic de 50 de ani găsit într-o puternică stare de șoc și cu numeroase și vizibile răni la nivelul capului și al feței. Bărbatul nu-și amintea ce i se întâmplase, cine îl bătuse atât de violent, ci doar că se întorsese cumva la el acasă. Cu puțin timp înainte, fără a indica clar orele, bărbatul a declarat că fusese abordat de un tânăr pe podul Tenna.

Victima a fost transportată la spital și a necesitat o operație după atac

 

După primele îngrijiri acordate de către asistenții medicali, victima începuse să își amintească câte ceva și în special că cineva îi furase portofelul în care se aflau aproximativ 300 de euro. Din cauza gravității leziunilor semnalate, bărbatul a fost transportat la spitalul Murri. La spital s-a aflat exact cât de gravă era starea bărbatului.

Victima a fost diagnosticată cu tumefacții și fracturi la nivelul feței, unele plăgi dilacerate echimozate, luxația unor dinți și semne de bătaie pe alte părți ale corpului, ceea ce a făcut necesară o intervenție chirurgicală pentru reducerea leziunilor maxilare și alte tratamente cu un prognostic de 60 de zile.

Poliția a reușit să prindă atacatorul pe baza mărturiilor victimei

 

Din cauza loviturilor primite și a șocului rezultat, victima nu a putut oferi prea multe mărturii anchetatorilor. Însă, de această dată, cunoașterea dinamicii infracționale din zonă, investigațiile privind alte fapte similare comise în acele zile de tâlharul în serie și imaginile de supraveghere video au făcut posibilă strângerea unor probe fundamentale pentru identificarea complicelui care făcea parte din banda românului de 30 de ani.

În paralel cu ancheta, s-au clarificat treptat și amintirile victimei, care a declarat că a fost abordată de această persoană. Bărbatul i-a propus să cumpere un telefon mobil, în timp ce o altă persoană stătea la câțiva metri distanță pentru a observa. situația. Apoi a fost atacat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel