Italia: Bandă de români cu zeci de spargeri, arestată

Narcis Popa |
Data publicării:

Liderii unei grupări de spărgători din Italia au fost arestați. După ce au dat loviturile, au fugit din Italia, iar toți patru au fost prinși în țări diferite. 

După luni de investigații, ofițerii au identificat patru lideri: sunt tineri români care vor fi în curând extrădați în Italia, după ce au fost arestați în alte țări ale Uniunii Europene. 

Poliția Aurisina (Trieste) a arestat câțiva membri ai bandei de români la începutul acestui an, după ce i-au prins în baruri și taverne ale Carso. Investigațiile, așa cum au fost raportate de publicația Gazzettino, au început în ianuarie anul trecut.

Cu această ocazie a fost arestat  creierul grupului, un român de 38 de ani.

Totuși, complicii lui au reușit să scape. Ofițerii de aplicare a legii au reușit să-i identifice pe cei responsabili de jaf: sunt patru tineri români, toți fără adăpost în Italia și caziere judiciare specifice în diferite țări europene.

Tinerii filau magazinele pe care voiau să le spargă, în special de IT pentru că puteau vinde 'prada' foarte ușor ulterior. 

Investigațiile s-au încheiat prin emiterea unui mandat european de arestare pentru hoții identificați în Germania, Belgia și România. Cei patru vor fi în curând extrădați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel